İstanbul Bakıcı Şirketleri

Büyük şehirlerde yaşayan, yoğun iş temposu veya farklı özel sorumlulukları olan insanlar; çocuklarını, yaşlı, hasta aile bireylerini ve evlerini emanet edecekleri, evime bakıcı arıyorum ihtiyacı duyarlar. Eve bakıcı ve eve yardımcı bayan bulabilmek için, İstanbul bakıcı şirketleri arasında en güvenilir ajanslar hangileridir? İyi bir bakıcı bulmak için nasıl bir yol izlemeliyim? gibi birçok soru ve endişeleriniz olduğunu biliyoruz. Bu haftaki yazımızda, sizlere İstanbul bakıcı şirketleri konusunda tavsiyelerde bulunacağız.

Bakıcı bulma şirketleri için olmazsa olmazlar;

-Kurumsal olarak, iş ve işçi bulma hizmeti vermeli, İŞKUR’a bağlı özel istihdam izin belgesi olmalı(bir nevi devletin bu iş için verdiği ofis ruhsatı anlamına geliyor)

-İş bulduğu bakıcı adaylarının kimlik bilgileri araştırılmış, yabancı bakıcılar için de oturma izni alınmış(kendileri göç idaresinden alıyor), ikametgâhları ve sicilleri kontrol edilmiş olmasına dikkat etmelisiniz.

Bakıcı firması, İnternet sitelerinde, referans ve faaliyetlerini açıkça belirtmelidir.

Bakıcı adaylarla ilgili özlük dosyası hazırlamalı ve saklanmalıdır.

-Sadece resim yada video ile değil, görüntülü online canlı görüşme imkanı da suna bilmelidirler.

Bakıcı adaylarının referansları ile birebir görüşüp kontrol etmeli ve istenildiği takdirde size de görüşebilme imkânı verebilmelidirler.

Bakıcı danışmanlık firması, kurumsal anlamda sizinle bir anlaşma şeklinde sözleşme yapıp, sunduğu hakları ve süreci iyi takip edebilmelidir.

-Hizmetin devamında, bakıcı değişimi söz konusu olduğunda, iletişim ve kaliteyi bozmamalıdır.

 

ÖNCE GÜVEN, SONRA HİZMET!

 

Bebeğinizi, annenizi, babanızı, yaşlınızı veya hastanızı emanet edeceksiniz. Bakıcı firması bu konuda içinize sinmelidir. Sunduğu adaylarla da bu güveni perçinleyebilmelidir. Burada güvenle ilgili birinci sorumluluk bakıcı bulma ajansı sorumluluğudur. Empati yapabilen, bütün gidişatta süreci iyi yöneten ve karşılıklı iyi niyet içinde hizmet alışverişi olabilmelidir. Bu nedenle, uzun yıllardır sektörde tecrübeli bakıcı danışmanlık firması seçmelisiniz.

 

Yaşlı ve hasta aile bireylerimize bakıcı bulma sürecinde güvenin önemi nedir?

 

Yaşlı veya hasta bir aile bireylere bakmak, zaman ve enerji gerektiren zorlu bir görevdir. Bu nedenle, aileler genellikle profesyonel bir bakıcın yardımına ihtiyaç duyarlar. Ancak, güvenli yollardan ve güvenilir bir bakıcı seçmek, ailenizin güvenliği, rahatlığı ve sağlığı için son derece önemlidir. Anne babalarımızı, yaşlılarımızı emanet ederken gözümüz arkada kalmamalıdır. Güvenli bir bakıcın tecrübesi, yaşlı veya hasta bireyler için önemlidir. Tecrübeli bir bakıcı, yaşlı veya hasta aile bireylerinin ihtiyaçlarını anlar ve bu ihtiyaçları karşılamak için uygun yöntemleri kullanır. Ayrıca, tecrübeli bir bakıcı, acil durumlarda nasıl hareket edeceğini ve riskleri nasıl minimize edeceğini bilir.

 

Bir bakıcı işe alırken;

 

  • Bakıcın deneyimi ve yetenekleri görevleri başarıyla yerine getirebilmesi için önemlidir. Özgeçmişini değerlendirirken, daha önceki çalışmalarını, referanslarını ve becerilerini gözden geçirin.
  • Evdeki bakıcı, ev sahibi ve diğer aile üyeleriyle etkili iletişim kurabilmelidir. İyi iletişim becerileri, talimatları anlama, gerektiğinde iletişim kurma ve ihtiyaçları anlama konularında bakıcı olur.
  • Evde çalışan bir bakıcın güvenilir ve gizlilik konusunda dikkatli olması önemlidir. Kişisel ve ev işleriyle ilgili bilgilere saygılı bir şekilde davranmalı ve aile içinde özel hayat konusunda titiz olmalıdır.
  • Bakıcın ev işleri konusunda pratik ve organizasyon becerilerine sahip olması önemlidir. Evdeki işleri planlama, düzenleme ve zaman yönetimi becerilerine sahip olmalıdır.
  • Bakıcı adayının referanslarını dikkatlice kontrol etmek, onun hakkında daha fazla bilgi edinmemizi sağlar. Referanslarının güvenilir ve olumlu olduğundan emin olun.
  • Yatılı bakıcı için, izin günü, tatil gibi esneklikleri en baştan konuşmalısınız.
  • Gündüzlü bakıcı için, çalışma saatleri, izinler ve tüm iş kapsamını detaylı konuşmalısınız.
  • Ev sahibi ve bakıcı arasındaki uyum önemlidir. İşe alım sürecinde adayla yapılan mülakatlarda, kişilik uyumu ve çalışma tarzı konusunda bir değerlendirme yapmaya çalışın.

 

Avrupa Yakası Bakıcı şirketleri semtleri;

 

 Bakıcı şirketleri Levent

Bakıcı şirketleri Sarıyer

Bakıcı şirketleri Tarabya

Bakıcı şirketleri Etiler

Bakıcı şirketleri Ulus

Bakıcı şirketleri İstinye

Bakıcı şirketleri Zekeriyaköy

Bakıcı şirketleri Yeniköy

Bakıcı şirketleri Şişli

Bakıcı şirketleri Beşiktaş

Bakıcı şirketleri Taksim

Bakıcı şirketleri Beyoğlu

Bakıcı şirketleri Kağıthane

Bakıcı şirketleri Kemerburgaz

Bakıcı şirketleri Eyüp

Bakıcı şirketleri Göktürk

Bakıcı şirketleri Gaziosmanpaşa

Bakıcı şirketleri Fatih

Bakıcı şirketleri Merter

Bakıcı şirketleri Zeytinburnu

Bakıcı şirketleri Bakırköy

Bakıcı şirketleri Ataköy

Bakıcı şirketleri Yenibosna

Bakıcı şirketleri Halkalı

Bakıcı şirketleri Küçükçekmece

Bakıcı şirketleri Florya

Bakıcı şirketleri Yeşilköy

Bakıcı şirketleri Bahçelievler

Bakıcı şirketleri Ortaköy

Bakıcı şirketleri Nişantaşı

 

Anadolu Yakası Bakıcı şirketleri semtlerimiz;

 

 Bakıcı şirketleri Kadıköy

Bakıcı şirketleri Altunizade

Bakıcı şirketleri Acıbadem

Bakıcı şirketleri Erenköy

Bakıcı şirketleri Kozyatağı

Bakıcı şirketleri Moda

Bakıcı şirketleri Göztepe

Bakıcı şirketleri Fenerbahçe

Bakıcı şirketleri Feneryolu

Bakıcı şirketleri Ataşehir

Bakıcı şirketleri Ümraniye

Bakıcı şirketleri Çekmeköy

Bakıcı şirketleri Sancaktepe

Bakıcı şirketleri Çamlıca

Bakıcı şirketleri Suadiye

Bakıcı şirketleri Bostancı

Bakıcı şirketleri Maltepe

Bakıcı şirketleri Kartal

Bakıcı şirketleri Pendik

Bakıcı şirketleri Kurtköy

Bakıcı şirketleri Üsküdar

Bakıcı şirketleri Küçükbakkalköy

Bakıcı şirketleri Beykoz

Bakıcı şirketleri Kavacık

Bakıcı şirketleri Kısıklı

Bakıcı şirketleri Kandilli

Bakıcı şirketleri Rasathane

 

İstanbul Bakıcı Şirketleri

 

Evdeki bakıcıdan, İşbilen ve tecrübeli olarak, profesyonel bakıcı hizmeti vermesi beklenmektedir. Evime yatılı bakıcı arıyorum, evime gündüzlü bakıcı arıyorum ihtiyacında arayan tüm ihtiyaç sahiplerine destek vermekteyiz. Bakıcın yasal olarak oturma iznine sahip olması, yerinin yurdunun ve kimlerle yaşadığı en önemli konulardan başta gelir. İlgili belgeleri ve izinleri kontrol edilmiş bakıcı ile çalışmak istiyorsanız,  profesyonel ve kurumsal 32 yıllık firmamızı arayabilirsiniz. İstanbul bakıcı ajansları içerisinde en köklü ve güvenilir firmadan,  bakıcı danışmanlık hizmeti almak için bizi arayın.

 

 

Berkay Danışmanlık İnsan Kaynakları

İnsan Kaynakları Yöneticisi

Güldan Şahbaz – 06.07.2023

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yazımızı Paylaşır mısınız?
etiketler:
, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Mesaj Gönder
Hemen Bakıcı Bul!
İnsan Kaynakları Uzmanı
Merhaba 👏
Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?